Все категории
Добавить товар

Medi-peel bor-tox peptide ampoule mask лифтинг маска для лица с пептидами набор 10шт

700 грн
Описание

10шт !!!

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule Mask Відновлююча пептидна тканинна маска для обличчя – експрес-засіб для інтенсивного зволоження, пом’якшення та розгладжування шкіри всього за 10-20 хвилин дії. Відмінний варіант для ранкового використання.

Тканинна маска має насичений склад для боротьби з ознаками в’янення, зміцнення та підвищення еластичності шкіри:

Омолоджуючі компоненти – пептидний комплекс + фітостволові клітини едельвейсу + Волюфілін + аденозин + ACTIPORINE 8G – сприяють зменшенню виразності зморшок, стимулюють клітинну регенерацію, покращують текстуру та тургор, уповільнюють процеси старіння, спричинені зовнішніми факторами.

Відновлюючі компоненти – комплекс пробіотиків – підтримує здоровий мікробіом, зміцнює бар’єрні функції шкіри, підвищує місцевий імунітет, знижує реактивність шкіри, захищає від окисного стресу.

Зволожуючі компоненти – гліцерин + алантоїн + колаген + еластин + гіалуронова кислота – акумулюють вологу в роговому шарі епідермісу.

Маска має тонку тканинну основу для щільного прилягання та активного насичення шкіри есенцією. Результат після застосування: шкіра насичена і посвіжіла, розгладжена та пом’якшена.

Спосіб застосування: очистіть шкіру обличчя та використовуйте тонер. Відкрийте упаковку, вийміть та розправте маску. Щільно прикладіть до шкіри обличчя. Залишіть на 10-20 хвилин. Зніміть маску. Залишки есенції, що не вбереться, м’яко “вбийте” в шкіру
подушечками пальців.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?