Все категории
Добавить товар

4 мл маска ночная с экстрактом золота и ласточкиного гнезда veze gold bird`s probeauty

16 грн -25% 12 грн
Описание

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об’єм: 4 г. Зручний формат саше для разового використання.
Маска інтенсивно живить шкіру, сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню кількості та глибини зморшок, підвищенню еластичності та пружності шкіри, освітленню пігментних плям. Ластівчине гніздо багате мінералами та амінокислотами, містить залізо, йод і кальцій у високій концентрації, що сприяє оздоровленню та покращенню кольору епідермісу. Ластівчине гніздо — одне з найдорожчих продуктів на сході.
Екстракт ластівчиного гнізда забезпечує комплексне оздоровлення шкіри. Вирівнює поверхню шкірного покриву, прибирає дрібні зморшки і не дозволяє з'являтися новим, надає легкий ефект, що підтягує. Насичує шкіру поживними речовинами, надаючи свіжості та роблячи м'якшою.
Спосіб використання: після очищення обличчя, нанесіть невелику кількість маски, розподіліть по шкірі і залиште на ніч. Вранці змийте теплою водою та нанесіть ваш щоденний догляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?