Все категории
Добавить товар

Гелева маска для очищення пор з майораном і чайним деревом

80 грн
Описание

Для комбінованої та жирної шкіри зі схильністю до появи прищів і вугрів дуже важливо контролювати жировий баланс, щоб уникнути формування акне. Для правильного очищення та регулювання водно-жирового балансу необхідно користуватись засобами по догляду, які підходять саме для цих типів шкіри. Продукти серії Purify&Clarify допоможуть вам підтримувати шкіру чистою та належним чином зволоженою, день днем за наближаючи її до ідеалу.

Гелева маска THALIA повністю відповідає потребам вашої шкіри в інтенсивному догляді завдяки спеціальній технології інкапсуляції та активним мультивітамінам у складі (комплекс вітамінів A, E, C, F), а також оліям майорану та чайного дерева, які володіють потужними антибактеріальними та антисептичними властивостями. Ніацинамід у формулі маски звужує пори, а еластин забезпечує відмінне зволоження та м’якість шкіри. Унікальні компоненти продукту стимулюють аквапорини (речовини, що регулюють проходження води в тканинах шкіри) формувати водні канали шкіри для більш ефективного зволоження. Маску з легкою гелевою текстурою можна використовувати як додатковий засіб для догляду, коли вам потрібно.

Не містить парафінів, силіконів, спирту, вазеліну, парабенів, сульфатів SLES/SLS, солі та шкідливих для здоров‘я речовин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 15мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?