Все категории
Добавить товар

Альгінатна гідро-маска alg & spa гарбуз + глюкоза для покращення кольору обличчя 500 г

400 грн
Описание

Альгінатна гідромаска для покращення кольору обличчя ALG & SPA Гарбуз та глюкоза призначена для відновлення та зміцнення шкірного покриву. Альгінатна маска для обличчя "Гарбуз та глюкоза" ALG & SPA Gluco Empriente Pumkin Mask підсилює природний, сяючий колір обличчя. Мака альгінатна ALG & SPA з гарбузом та глюкозою зміцнює захисні функції шкіри, заспокоює та знімає запалення.

Глюкоза у її складі забезпечує зволоження та заспокоювання епідермісу. Альгінатна маска Гарбуз + Глюкоза ALG & SPA сприяє зволоженню, живленню, регенерації та загоєнню шкірного покриву. Вона робить шкіру гладкою та шовковистою. Альгінатна професійна маска з гарбузом та глюкозою ALG & SPA глибоко зволожує та покращує колір обличчя. Натуральний екстракт гарбуза має поживні, пом'якшувальні та зволожуючі (у складі 92% води) властивості.

Натуральна альгінатна маска ALG & SPA відновлює епідерміс за допомогою гарбуза та глюкози. Вона багата на вітамін А (бета-каротин), що ефективно ревіталізує шкіру і захищає її клітини від окислення. Альгінатна гідромаска з екстрактом гарбузу та глюкози ALG & SPA рекомендується у догляді за сухою, чутливою шкірою з лущенням. На сайті Miledi можна вибрати, купити й дізнатись ціну та відгуки покупців на косметику ALG & SPA Gluco Empriente Pumkin Mask Альгінатна маска з гарбузом та глюкозою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 500мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?