Все категории
Добавить товар

Тканинна маска пресована bioaqua compressed facial mask

4 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

5 грн
Описание

Пресовані маски в таблетках — чудовий засіб для догляду за шкірою, одноразове експрес-засіб для краси обличчя. Спресована парою до розміру невеликої таблетки, маска під впливом рідини розпресовується в овальний компрес з отворами для рота та очей. Насичення рідини може бути різноманітним від відвару ромашки до складних міксів соків і молочної сироватки. Мікропориста структура бавовняного матеріалу маски дає змогу утримувати велику кількість рідини та не дає їй розтікатися, завдяки чому виходить своєрідний компрес.

Що потрібно знати про надійність пресованих масок таблеток? Цей косметичний засіб родом зі Сходу, де виробництво пресованих масок вийшло на найвищий рівень. Маски азійського походження мають найбільшу увагу, довіру й успіх у тих, хто піклується про красу своєї шкіри. 100% бавовна в складі пресованої маски чудово утримує рідину, цей матеріал гіпоалергенний, не містить консервантів, просочень і барвників. Ущільнення парою ще один ступінь у надійності застосування пресованої маски.

1) Один із варіантів для приготування основи для сухої маски. У миску поклажу чайної ложки гелю алое, у мене 99% (моя маска буде зволожувальною). Водночас я капаю кілька крапель гіалуронової кислоти або будь-якого мезококтейля (можна кілька різних компонентів, наявних у Вашому арсеналі) — у цей мікс ложем суху моску,яного вигляду, чекаючи, поки насититься й відразу на очищене обличчя.
2) У миску наливаємо будь-який тонер і занурюємо масочку. Теж можна додати будь-яку сироватку.
3) Наливаємо в миску трохи мінеральної води, додаємо улюблені компоненти (пару крапель сирутки, підлогу чайної ложки тонера і...) також окуаємо суху масочку, даємо їй насититися й ложемо на обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?