Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя з екстрактом ослячого молока

375 грн
Описание

Маска для обличчя Harem з екстрактом ослячого молока, глиною та пантенолом: ідеальний догляд, який глибоко зволожить вашу шкіру!

Пропонуючи особливий догляд, якого потребує ваша шкіра, наша маска для обличчя живить, очищає та зволожує вашу шкіру за допомогою екстракту ослячого молока, глини та пантенолу. Побалуйте свою шкіру та розкрийте свій природний потенціал краси, поєднуючи найцінніші інгредієнти природи.

Екстракт ослиного молока: ослине молоко є натуральним інгредієнтом, який живить і оновлює вашу шкіру. Воно зволожує, відновлює та омолоджує вашу шкіру завдяки багатому вмісту вітамінів, мінералів і амінокислот. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям воно захищає вашу шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів.

Глина: глина поглинає надлишок жиру на шкірі та очищає шкіру, очищаючи пори. Він також оживляє та оновлює шкіру та запобігає тьмяному вигляду.

Пантенол (вітамін В5): Пантенол заспокоює та зволожує шкіру. Зміцнює природний бар'єр шкіри, роблячи її більш стійкою до зовнішніх факторів. Заспокоює чутливу шкіру та підтримує загальний стан шкіри.

Застосування: нанесіть на очищену шкіру масажними рухами, уникаючи області навколо очей. Почекавши 15-20 хвилин, акуратно змийте теплою водою. Ви можете спостерігати різницю на своїй шкірі, користуючись ним регулярно 2-3 рази на тиждень.
#muhteshem101

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Сиреневый
Размер:
  • 125мл
Классификация:
Продавец
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавец
Киев
73% выполненных заказов
Была