Все категории
Добавить товар

Бульбашкова маска, що насичує киснем rodial snake bubble mask

150 грн
Описание

Нова, не відкривалася, приїхала з Англії.

ЗМІЇНА ОКСИГЕНУЮЧА ТА ОЧИЩАЮЧА ПУХИРЧАСТА МАСКА

Зробіть спа-процедуру вдома за допомогою Rodial Snake Oxygenating & Cleansing Bubble, набору листових масок з деревним вугіллям, які використовують корейську технологію догляду за шкірою, щоб допомогти очистити та детоксикувати шкіру.

На основі бамбукового вугілля Rodial Snake Oxygenating & Cleansing Bubble глибоко очищає шкіру. Під час нанесення маска утворює бульбашки кисню, які допомагають відновити шкіру та надати їй сяючого оновленого вигляду.

Ця інноваційна маска збагачена потужною сумішшю інгредієнтів, що запобігають старінню, включаючи Syn-ake™ Peptide, який допомагає зменшити видимість зморшок, і гіалуронову кислоту, щоб утримувати вологу, розгладжуючи шкіру для більш гладкого та молодшого вигляду.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ
Багатий колагеном, керамідом, вітамінами А та Е та пептидами
Підходить для веганів
Видаляє бруд, надлишки жиру та мертві клітини шкіри
Бульбашки O2 насичують шкіру киснем і освіжають її
Листова маска з вугіллям
Сприяє більш пружному та яскравому кольору обличчя

Як застосовувати:
Перед використанням потріть поверхню пакета, щоб добре перемішати вміст. Зніміть маску з захисних листів з обох сторін і нанесіть безпосередньо на сухе обличчя. Залиште на 10-15 хвилин і видаліть, коли бульбашки кисню достатньо піднімуться. Масажними рухами нанесіть залишки бульбашок на обличчя та змийте теплою водою. Викиньте маску після використання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 20мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?