Все категории
Добавить товар

Антивікова нічна маска з колагеном і золотом snp gold collagen sleeping pack насичує...

36 грн
Описание

Антивікова нічна маска з колагеном і золотом SNP Gold Collagen Sleeping Pack насичує шкіру активними компонентами впродовж усієї ночі, сприяє розгладженню зморшок, зменшує глибину заломів.

Засіб покращує мікрорельєф шкіри, вирівнює тон і надає сяйва. Стимулює організм виробляти власний колаген, у такий спосіб підвищує пружність і еластичність шкіри, запобігає появі сухості та лущення і уповільнює процеси старіння шкіри. Покращує мікроциркуляцію крові, запускає регенерацію всередині клітин і сприяє оновленню шкіри.

Маска відновлює гідро-ліпідний баланс і сприяє утриманню вологи в глибоких шарах епідермісу. Захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів довкілля, нівелює негативний вплив ультрафіолетових променів.

Представлена в порційних зручних упаковках, розрахованих на 2-3 застосування.

Колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки й освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Колоїдне золото - сприяє поліпшенню мікроциркуляції крові, у такий спосіб стимулюючи клітинний поділ. Має бактерицидні властивості, а також омолоджувальну, зволожувальну та регенерувальну дію. Підсилює ефективність інших компонентів.

Трегалоза - полісахарид, який чинить потужну зволожувальну дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність.

Підходить для всіх типів шкіри

Спосіб застосування: нанесіть маску як завершальний етап догляду за 30 хвилин до сну. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

4мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?