Все категории
Добавить товар

Омолоджуюча нічна маска на основі ластівчиного гнізда snp bird’s nest water sleeping...

36 грн
Описание

Омолоджуюча нічна маска на основі ластівчиного гнізда SNP Bird’s Nest Water Sleeping Pack сприяє омолодженню та оновленню шкіри, запускає процеси внутрішньоклітинної регенерації.

Засіб м’яко освітлює та запобігає появі пігментації, насичує шкіру різними корисними компонентами, мікроелементами та амінокислотами.

Маска зволожує, підвищує пружність та еластичність шкіри, заспокоює подразнену шкіру, знімає почервоніння та запобігає появі запалень.

Маска заспокоює подразнену шкіру, відновлює водний баланс шкіри, вирівнює колір обличчя, ефективно живить, зволожує та відбілює шкіру і все це поки що ви спите. Ідеальний аромат та гелеподібна текстура сприяє комфортному сну. Прокидайтеся з еластичною, ніжною шкірою, набуваючи сяючого кольору обличчя!

Представлена в зручних порційних упаковках, розрахованих на 2-3 застосування.

Має гелеву текстуру, швидко вбирається та сприяє комфортному сну.

Основні компоненти, що діють:

Екстракт ластівчиного гнізда (1250 Pdd) – комплексно оздоровлює шкіру та покращує її зовнішній вигляд. Сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню глибини зморшок та попередженню утворення нових. Має легкий ліфтинг-ефект. Живить, пом’якшує та освіжає шкіру. Покращує колір обличчя, бореться з тьмяністю та сірим кольором. Прискорює регенерацію та відновлення цілісності шкірних покривів. Підвищує пружність та еластичність шкіри.

Токоферол – захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Інтенсивно насичує шкіру вітамінами. Здатний проникнути у глибокі шари шкіри, де гідролізується у вітамін Е.

Екстракт кореня дягиля сприяють кращому зволоженню шкіри, пом’якшують її.

Екстракт кореня солодки освітлює шкіру та покращує колір обличчя.

При регулярному застосуванні маска вирівнює тон та текстуру шкіри, наповнює її сяйвом та здоров’ям, покращує зовнішній вигляд.

Спосіб застосування: нанесіть маску на шкіру обличчя, шиї та декольте. Залишіть маску до ранку. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

4мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?