Все категории
Добавить товар

Маска-стрейч для підтяжки контурів обличчя mediheal vtr stretching

100 грн
Описание

Маска-стрейч для підтяжки контурів обличчя Mediheal VTR Stretching
Дія: ліфтінг, відновлення, омолодження, живлення, підтягування
Маска дозволяє уникнути розтягування шкіри, що з'являється з часом, тим самим підкреслюючи контур обличчя. Компоненти, що входять до її складу, глибоко живлять і зволожують шкіру, а також посилюють обмінні процеси в тканинах.
Активним компонентом продукту є колаген, амінокислоти якого оновлюють структуру колагенових волокон і роблять шкіру більш еластичною та стійкою до UV-випромінювання. Колаген має здатність зв'язувати рідину, завдяки чому шкіра швидше відновлюється та зволожується. Знижує рівень вільних радикалів у клітинах.
Аденозин у складі маски розширює капіляри, тим самим сприятливо впливаючи на постачання тканин обличчя кров'ю. Це прискорює приплив поживних речовин та утилізацію відмерлих клітин.
Кофеїн прискорює обмінні процеси у всіх шарах епідермісу, тим самим сприяючи регенерації та живленню клітин. Підвищуючи температуру в ділянці впливу, перешкоджає появі набряків.
Особливості Mediheal VTR Stretching
- перешкоджає появі другого підборіддя;
- живить та зволожує;
- відновлює гладкість шкіри та зміцнює її тургор;
- покращує мікроциркуляцію крові та харчування шкіри, зменшує набряклість;
- активізує ліполіз жирів підшкірно-жирової клітковини;
Спосіб застосування
Дістаньте маску з упаковки, прикладіть маску розрізом для області губ, до губ і далі розтягніть, закріпивши її за вушними раковинами. Намагайтеся розтягувати маску одночасно в різні боки, щоб уникнути зайвого розтягування. Для інтенсивної терапії слід використовувати маску щодня протягом 1 години. Використовуйте маску 1-2 рази на тиждень для збереження гарного овалу обличчя.
Склад
Colagen, Adenosine, Caffeine

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Белый
Размер:
  • Другой
Область применения:
Лицо
Классификация:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?