Все категории
Добавить товар

Маска clinique, до 02.22

160 грн -29% 115 грн
Описание

Глибоке очищення шкіри — це один з головних етапів догляду за нею, який допоможе зберегти її здоровий, привабливий вигляд надовго. Чудово впорається з цим завданням розробка американських фахівців — маска, що заряджає енергією Clinique Pep-Start Double Buble Mask.

вирізняється засіб приємним, освіжальним ароматом і гелеподібною консистенцією, яка легко рівномірно розподіляється по шкірному покриву і легко змивається. Формула маски розроблена на основі децил глюкозиду, кокоілізотионата натрію і кокамидопропилбетаіна, які ретельно видаляють забруднення, позбавляють надлишку себуму, запобігають закупорці пор і освіжають колір обличчя. N-ацетилглюкозамін, що входить до її складу очищає від ороговілих частинок, а гліцерин чинить зволожувальну дію, підтримує потрібний рівень вологи в епідермісі, усуває сухість і лущення. Результат — гладенька, бархатиста, сяйна зсередини шкіра.

Спосіб застосування: Ретельно струсіть. Рівномірно розподіліть гель на чистій шкірі, уникаючи області очей. Почекайте біля 2х хвилин, поки засіб не перестане пінитися. Змийте водою кімнатної температури, ретельно масажуючи шкіру. Промокніть шкіру, а потім нанесіть зволожувальний засіб. Використайте 1-2 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
tania16
tania16
Супер-продавец
Тернополь
96% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?