Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Чорна маска-плівка

112 грн
Описание

Камедони або ж як їх ще називають «чорні цяточки» відомі багатьом. Ще з підліткового віку вони завдають чимало турбот. Причин для їх появи теж достатньо: від неправильно підібраних косметичних засобів до гормональних збоїв. Та камедони не єдина проблема шкіри. Акне, почервоніння та інші запальні процеси згубно впливають на здоровий вигляд обличчя.

Серед безлічі гелів, скрабів, тоніків, які націлені на боротьбу з проблемами шкіри, особливо виокремлюється чорна маска-плівка. Це вже достатньо відомий, навіть можна сказати трендовий, засіб. Завдяки йому ви поринете в зовсім нове життя, в якому ваше обличчя сяятиме здоров’ям та красою.

Після висихання маски утворюється м’яка плівка, яка й слугує очисником усіх забруднень: чорних цяточок, токсинів, надлишкового шкірного жиру. Обличчя стає світлим, м’яким, з чистими та звуженими порами.

До складу маски-плівки ввійшли: активоване вугілля, екстракти материнки та деревію, лецитин, гліцерин, бамбуковий порошок та саліцилова кислота.

Активоване вугілля є основою засобу, забезпечує глибоке очищення.

Рослинні ж компоненти — екстракти материнки, деревію та бамбуковий порошок мають безліч властивостей. Вони заспокоюють та зволожують шкіру, усувають подразнення, лущення, купероз, свербіж і набряки, покращують колір шкіри, надають їй еластичність та пружність, очищують і зменшують пори, захищають від потрапляння шкідливих мікроорганізмів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
kristapchuk
kristapchuk
Одесса
Была