Все категории
Добавить товар

Ночная маска для лица

110 грн
Описание

Незмивна нічна маска з маслом Ши і протеїнами молока JOMTAM MOISTURIZING MASK SKIN CARE, 100 г💛110грн💛

Для сухої шкіри😍

.

❤Активні рослинні речовини заспокоюють і підвищують захисні функції шкіри, оновлюють і розгладжують її, усуваючи вікові зміни. 💛Маска сприяє підвищенню еластичності і регенерації шкіри, поки Ви спите. 💙Дарує глибоке зволоження і тонус. 👍Засіб має гелеву текстуру, миттєво вбирається, інтенсивно зволожує шкіру під час сну, притягаючи вологу з повітря. Так само маска має виражену ліфтінг-ефектом, завдяки чому досягається ефект шовковистого відбілювання, надання рум'янцю і природного сяйва.

.

💛Масло Ши в складі маски стимулює синтез колагену, покращує колір обличчя, захищає від ультрафіолету, запобігає старінню шкіри, бореться з дрібними зморшками і віковими змінами.

.

💛Гіалуронова кислота глибоко зволожує, утворюючи на шкірі захисну плівку і запобігаючи втрату вологи, усуває запальні процеси і доставляє живильні елементи в глибокі шари епідермісу.

.

☝️Застосування: на останньому етапі догляду шкірою ввечері необхідно взяти потрібну кількість і нанести на обличчя, уникаючи контакту з очима. Легко помасажуйте уздовж поверхні для кращого засвоєння. Залиште на ніч і змийте вранці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение
Продавец
vikto...
viktoriakotenko
Винница
46% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?