Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя

199 грн
Описание

PreviousNext

Сапропелева маска для обличчя та шиї. Детокс та відновлення

Маска для обличчя на основі реліктової озерної грязі сапропель, рослинних олій і екстрактів, АНА, амінокислоти.

Оздоровлення шкіри. Покращує процеси регенерації, прискорює обмінні і окислювально-відновні процеси. Покращує місцевий імунітет і виявляє потужний детокс-ефект. Контролює правильний рівень рН шкіри, підтримує здоровий баланс мікрофлори (продукт «microbiome-friendly»).

Сприяє зменшенню шкірних проявів алергічних і запальних реакцій. Відновлює нормальний процес зроговіння епідермісу і його оптимальну зволоженість. Насичує шкіру вітамінами, органічними і мінеральними речовинами натурального походження.

Косметичний ефект. З першого ж застосування моментально розгладжує, підтягує, заспокоює і пом'якшує шкіру. Прибирає прояви, як надлишкової жирності, так і сухості шкіри. Поступово вирівнює колір обличчя, освітлює і зменшує гіперпігментацію. Розсмоктує застійні явища, прибирає почервоніння.

Шкіра стає підтягнутою, гладенькою, з рівним, красивим тоном і здоровим кольором.

Рекомендації: для жінок і чоловіків будь-якого віку, з будь-яким типом шкіри.

Спеціальні рекомендації: підходить для догляду за шкірою при псоріазі, акне.

Містить: сапропель, кокосову олію, гліцерин, олію насіння соняшника, олію шипшини, глюкозаміну гідрохлорид, глюконолактон, L-глютамін, L-карнітин, таурин, екстракт алое вера, екстракт чорниці, молочну кислоту, ефірні олії апелсину та м’яти, вітамін Е.

Сапропель - унікальна реліктова озерна грязь, що пройшла повний цикл біосинтезу та володіє цілющим ефектом. За своїми цілющими властивостями сапропель перевершує більшість відомих лікувальних грязей, в тому числі і Мертвого моря. Сапропель багата органічними і мінеральними речовинами біогенного походження, має унікальний і неповторний комплексний вплив на шкіру і волосся.

Олія шипшини містить більше 15-ти видів жирних кислот, які сприяють зміцненню захисного бар'єру шкіри і є високоефективним будівельним матеріалом для її клітин. Володіє хорошими поживними і зволожуючими властивостями, має протимікробну дію, підвищує місцевий імунітет шкіри, і сприяє її захисту від агресії УФ променів.

Екстракт чорниці відлущує верхній орговілий шар епідермісу, стимулюючи поділ нових клітин і покращуючи колір обличчя, зміцнює судини, усуває подразнення, надає м'який відбілюючий ефект.

Глюконолактон - нове покоління гідроксикислот (PHA), не викликає печіння, підходить навіть для чутливої шкіри. Сприяє відновленню цілісності шкірного бар'єру, м'яко знижує рН кислотної мантії. Захищає еластинові і колагенові волокна. Зволожує шкіру, вирівнює її колір і рельєф. Має протизапальний ефект.

L-глютамін, L-карнітин, таурин беруть участь у регуляції рівня зволоженості шкіри, у підтримці пружності і еластичності, покращують бар'єрні функції шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная Органическая
Тип кожи:
Продавец
olesiastozub
olesiastozub
Дунаевцы
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?