Все категории
Добавить товар

Тканинні маски

22 грн
Описание

🌸Тканинна маска для обличчя Lebelage Coenzyme Q-10 Solution Mask

Маска з коензимом відновлює шкіру, сприяє розгладженню зморшок і вирівнюванню тону, запобігає передчасному старінню шкіри.
Коензим Q10 має яскраво виражені антиоксидантні властивості, сприяє профілактиці старіння шкіри, стимулює постачання клітин енергією, прискорює синтез колагену.

💫Тканинна маска для обличчя Lebelage Aloe Solution Mask

Тканинна маска для обличчя Lebelage Aloe Solution Mask пом'якшує і заспокоює шкіру. Для сухої шкіри надає сильну зволожуючу дію, звужує пори, роблячи шкіру гладкою та еластичною.
Алое містить різні поживні та зволожуючі інгредієнти, воно допомагає втомленій грубій шкірі стати здоровою і сильною.

🌸Тканинна маска для обличчя Lebelage Charcoal Solution Mask
Очищаюча тканинна маска для обличчя миттєво удосконалює жирну і проблемну шкіру, надає заспокійливу і себорегулюючу дію. Порошок деревного вугілля ефективно очищає пори від чорних точок і сальних пробок, поглинає надлишки себума, вирівнює рельєф шкіри і делікатно відлущує, нормалізує роботу сальних залоз і матує.
Гідролати ромашки і троянди надають інтенсивну зволожуючу, тонізуючу, освіжаючу і заспокійливу дію. Екстракти м'яти, календули, меліси, деревію і портулаку мають протизапальну і болезаспокійливу дію, нормалізують роботу сальних залоз, прискорюють загоєння і стимулюють звуження пор.

Спосіб застосування

Прикладіть маску на очищену і тонізовану шкіру обличчя на 20-30 хвилин. Потім зніміть маску, а залишки сироватки розподіліть по шкірі.

Ціна 22 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Продавец
14november
14november
Супер-продавец
Жидачов
75% выполненных заказов
Была

Похожие товары