Все категории
Добавить товар

Маска з ківі bioaqua kiwi

125 грн -12% 110 грн
Описание

Нічна маска для комплексного догляду за шкірою обличчя Bioaqua Kiwi Fruit Sleepimg Mask містить в своєму складі два основних діючих компонента: витяжку з плоду ківі і фільтрат равлика. Після декількох застосувань відновиться гідро-ліпідний баланс шкірного покриву, текстура шкіри стане гладкою і ніжною. Екстракт ківі є одним з потужних антиоксидантів, так як багатий на вітамін С. Саме цей компонент добре попереджає вплив вільних радикалів, чим зменшує кількість окислювальних реакцій в клітинах. Таким чином, сповільниться прояв перших ознак старіння.

Витяжка з фільтрату равлика нормалізує обмін речовин на клітинному рівні, освітлює тон шкірного покриву, робить пігментацію практично непомітною. Косметика має антибактеріальну властивість, тому вона добре усуває акне і осередки запалень, очищає пори від токсинів і надлишків себума. Нічна маска діє в той час, коли весь організм відпочиває, а клітини інтенсивно відновлюються. Вже на ранок шкіра сяятиме здоров'ям.

Спосіб застосування:

Ввечері на завершальному етапі нанесіть нічну маску за 30 хвилин до сну. Вмиватися тільки вранці теплою водою. Використовувати 2-3 рази в тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
lili7772
lili7772
Супер-продавец
Сарны
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?