Все категории
Добавить товар

Маска - плівка з активованим вугіллям для проблемної шкіри

120 грн -34% 80 грн
Описание

Маска-Плівка для обличчя Bioaqua з Активованим Вугіллям від чорних точок для проблемної, жирної шкіри, 60g

Опис

Маска-плівка для обличчя Bioaqua з Активованим Вугіллям Remove Blackhead Mask Deep Cleansing від чорних точок для проблемної, жирної шкіри, 60g (0610)

Чорна маска з Активованим Вугіллям від чорних точок і прищів - ваш помічник по догляду за проблемною жирною шкірою. Активоване Вугілля з Бамбука, який входить до складу засобу, ретельно і якісно очищає пори від шкідливих речовин, бруду, токсинів, нормалізує роботу шкірних залоз, допомагає швидко позбавитися від чорних точок, вугрового висипу, прищів, комедонов, знімає запалення, не сушить шкірний покрив.
До складу маски також входять наступні натуральні складові, які активно впливають на природні шкірні процеси : вітамін Е (антиоксидант, активує метаболізм в клітинах шкіри, робить її м'якшою і подовжує молодість), Гіалуронова кислота (зберігає вологу у верхніх шарах шкіри, перешкоджає її старінню, сприяє оздоровленню шкірних покривів), вітамін В3 (стимулює процеси відновлення і регенерації, захисні процеси організму, підвищує еластичність волокон шкіри, зменшує кількість і глибину зморшок, прибирає прояви запалень.

Після першого застосування Маски шкіра виглядає свіжою, сяючою, рівною, матовою, прищі тьмяніють і трохи підсушуються. Після регулярного використання впродовж 14 днів - маска повністю усуває акне, вугри і запалення шкіри. Шкіра відновлюється на клітинному рівні, вирівнюється її рельєф. Розгладжуються і зникають дрібні зморшки. Ви відчуваєте, що шкірні покриви стали більше пружними і еластичними. Взаємодія активних натуральних компонентів і вітамінів покращує обмін речовин в шкірі, зволожує і заспокоює її, звужує пори, вирівнює структуру і тон вашої шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Тип кожи:
Продавец
lili7772
lili7772
Супер-продавец
Сарны
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?