Все категории
Добавить товар

Маска бульбашкова

120 грн
Описание

120ГРН
Маска для обличчя глиняно-бульбашкова Carbonated Bubble Clay Mask Bioaqua
Маска Для Обличчя Бульбашкова Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask
Маска для Очищення, для пружності та еластичності, Звуження пір

Супер-ефективна очищаюча глиняно-бульбашкова маска глибоко очищає і звужує пори, ефективно видаляє чорні крапки, зволожує і відновлює окжу.

Мільйони ніжних кисневих бульбашок з глиною очищають шкіру від залишків косметики, глибоко очищають пори, вони ніжні і не створюють неприємного відчуття при нанесенні.

Завдяки новим унікальним компонентам маска стимулює відновлення шкіри, вирівнює колір і текстура, покращує колір обличчя, звужує і очищає від забруднень пори, відновлює природний рівень вологості, підвищує захисні властивості шкіри, ефективно видаляє залишки косметики
Текстура глиняно-бульбашкового маски
сприяє звуженню пор і полегшення клітинного дихання шкіри, покращує місцевий і загальний кровообіг, відмінно підвищується еластичність і тугор шкіри, омолоджує шкіру обличчя.

Зелений чай протизапальну і антибактеріальну дію, яке сприяють проникненню біологічно активних речовин глибоко в шкіру. Що міститься в зеленому чаї Вітамін В2, має ранозагоювальні властивості. Ззелений чай активізує кровообіг, підсилює захисні властивості шкіри, забезпечує клітини киснем. Створюється на шкірі щільна плівка при нанесенні маски, що надає бактерицидну дію. Екстракт зеленого чаю очищає пори, поліпшує мікроциркуляцію в тканинах, зволожує шкіру, зміцнює стінки судин.
Кофеїн - в складі Carbonated Bubble Clay Mask покращує циркуляцію крові і живлення шкіри, зменшує набряклість.
Бульбашкова маска зроблена на основі термальної води - Зміст мінеральних солей і мікроелементів, сприяє відновленню нормального рівня зволоженості шкіри і підвищенню природних захисних властивостей шкіри.
Спосіб застосування: За допомогою лопатки, яка йде в комплекті, нанесіть маску на на обличчя рівним шаром. Залиште на 5 хвилин, потім помасажуйте протягом 1 хвилини, попередньо змочивши шкіру - це сприяє кращому очищенню шкіри. Вмийтеся теплою водою.
Активні компоненти: Вугільний порошок, глина, термальна вода, алантоін, екстракт зеленого чаю, екстракт алое вера, екстракт гамамелісу, екстракт граната і комплекс натуральних рослинних екстрактів.
Не містить парабенів, штучних барвників, мінерального масла, бензофенон-5, ГМО.
Рекомендовано використовувати 2-3 рази в тиждень.
Витрачається маска економно, баночки вистачить приблизно на 20 застосувань. Використовуйте її 1-2 рази на тиждень, дівчатам з проблемною шкірою можна використовувати частіше.
У комплекті лопатка. Обсяг: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Нормальная
Назначение:
Питание
Продавец
tanuwa8585
tanuwa8585
Кропивницкий
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?