Все категории
Добавить товар

Патчи от темных кругов под глазами dsiuan 60 шт

180 грн
Описание

Гідрогелеві патчі з екстрактом зеленого чаю Dsiuan Green Tea Eye Mask.

Патчі, основа яких виготовлена ​​з екологічно чистого та безпечного гідрогелю просякнуті сироваткою з екстрактом зеленого чаю. Таке косметичний засіб максимально простий у використанні і при цьому активно віддає всі свої поживні компоненти шкірі. У складі продукту міститься цілий комплекс вітамінів і антиоксидантів, які наповнюють клітини шкіри і стимулюють обмінні процеси. Гідрогелеві патчі виключають наявність спиртів і фенолів, завдяки цьому вони не мають протипоказань.

Зелений чай - це компонент, який відомий своїми корисними властивостями:

Перешкоджає передчасній появі ознак старіння шкіри під очима.
Знімає запалення і набряклість повік.
Добре тонізує і прибирає сліди втоми.
Дуже добре і дбайливо видаляє ороговілі клітини епідермісу.

Варто зауважити, що гідрогелеві патчі відмінно підійдуть будь-якому типу шкіри. Після регулярного застосування значно посвітлішають темні кола під очима, шкірний покрив розгладиться і знайде здоровий блиск. Завдяки ультратонкій основі патчі добре прилипають до поверхні шкіри і інтенсивно віддають свої корисні речовини.

Спосіб застосування:

Лопаткою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі у зоні навколо очей, гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Так само можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
yanat27
yanat27
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?