Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі з екстрактом чаю каркаде dsiuan roselle lady eye mask.

180 грн
Описание

Гідрогелеві патчі з екстрактом чаю Каркаде Dsiuan Roselle Lady Eye Mask.

Dsiuan Roselle Lady Eye Mask - це універсальний косметичний засіб, який надає комплексну дію для догляду за шкірою навколо очей. Застосовувати патчі можна як вранці, так і ввечері. У будь-який час дня вони нададуть тонізуючий, зволожуючий і живильний ефект.

До складу концентрованої сироватки, якою просочена основа, входить екстракт гібіскуса. Він сприятливо діє на шкірний покрив і не викликає подразнень. Цей активний компонент багатий на велику кількість корисних речовин:</p>

Антоціани виконують антиоксидантну і антиокислювальну функції, які спрямовані на захист клітин шкіри від впливу ультрафіолетових променів.
Гібіскусова кислота ефективно усуває запалення, бореться з шкідливими бактеріями, мінімізує шанс появи акне і прищів.
Цілий набір вітамінів, головним з них є вітамін С.

Патчі мають приємний запах, який додає ефекту ароматеріпії. Вже на перших хвилинах процедури можна відчути приємний охолоджуючий і тонізуючий ефект.

Спосіб застосування:

Лопаткою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі у зоні навколо очей, гострим кінчиком до перенісся, домогтися щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Так само можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
yanat27
yanat27
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?