Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі для губ rorec з вишнею

10 грн
Описание

Мего-модні гідрогелеві патчі для губ Rorec тепер і зі смаком вишні! Допомагають боротися з сухістю шкіри губ, надають їм насичений природний колір і неймовірне сяйво.

Маска містить гіалуронову кислоту і натуральний екстракт вишні - потужний зволожуючий компонент, а також екстракт центелли азіатської, яку називають рослинним колагеном. Колаген підвищує еластичність і пружність шкіри.

Як користуватися гідрогелевий патчем для губ?

1. Вмийтеся або просто сполосніть губи водою.

2. Накладіть патч. Завдяки великому розміру він захоплює не тільки повністю губи, але ще і складки в куточках губ, сприяючи їх розгладженню. Патч тримається на губах дуже добре, не спадає. Вам не обов'язково лежати - Ви можете сидіти або навіть ходити по кімнаті.

3. В ідеалі патч потрібно тримати до повного висихання - 40-60 хвилин. Але якщо у Вас немає стільки часу в запасі, можете потримати 30 хвилин. Потім зніміть його, покладіть назад в упаковку з сироваткою і помістіть в холодильник. Такий патч ви зможете застосувати ще раз, але бажано використовувати його протягом 24 годин.

4. У процесі застосування патча ви можете відчувати легке пощипування, якщо у вас ніжна шкіра губ.

5. Після зняття патча залишки сироватки змивати не потрібно - вони самі вбереться. Якщо хочете, можете відразу ж наносити макіяж - він не буде скочуватися. На губах після патча відмінно тримаються і матові помади, і Тінто - їх ви теж можете купити в нашому магазині. :-)

Після використання гідрогелеві патча ваші губи будуть насичені вологою, злегка збільшаться в розмірах (ефект припухлості пройде через пару годин). Всі складочки розправляться, лущення зникне.

При регулярному застосуванні гідрогелевих патчів для губ має місце накопичувальний постійний ефект - ви успішно рятуєтеся від лущення, тріщин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Продавец
mrs.businka
Bombonika shop
Киев
59% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?