Все категории
Добавить товар

Тканинна маска на основі екстракту персика dsiuan peach lactic acid hydrating brush mask

18 грн
Описание

Тканинна маска на основі екстракту персику Dsiuan Peach Lactic Acid Hydrating Brush Mask.
Тканинна маска від фірми Dsiuan забезпечує дбайливий догляд шкіри обличчя. Вона насичена корисними речовинами та сприятливо впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри. Рекомендується використовувати як доповнення до косметичних процедур за шкірою обличчя. Косметична маска дбайливо доглядає ніжну шкіру обличчя, глибоко зволожує, покращує мікроциркуляцію крові і делікатно відлущує. Засіб сприяє зняттю запальних процесів, насичує шкіру киснем і звужує пори. Підвищує еластичності та пружності шкіри, а також розгладжує дрібні зморшки та делікатно освітлює.

Екстракт персика - має бактерицидну та антиоксидантну дію. Освіжає, тонізує та вітамінізує шкірний покрив. Застосування маски покращує колір та рельєф шкіри, омолоджує та бореться з передчасним старінням. Косметичний засіб забезпечує захист від негативних впливів довкілля та впливів вільних радикалів.

Регулярне застосування маски в процедурах бьюті наповнить шкіру корисними речовинами, пом'якшить і надасть здоровий і квітучий вигляд.

Застосування:

Дістаньте маску з упаковки, розправте та покладіть на обличчя. Залишіть на 20 хвилин. Зніміть маску, залишки не видаляйте, дайте їм увібратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
mrs.businka
Bombonika shop
Киев
59% выполненных заказов
Была

Похожие товары