Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі догляду за сухою шкірою навколо очей baizton centella moisturizing eye mask

239 грн
Описание

Гідрогелеві патчі догляду за сухою шкірою навколо очей Baizton Centella Moisturizing Eye Mask.
Гідрогелеві патчі бренду Baizton розроблені спеціально для догляду за сухою шкірою навколо очей. Регулярне застосування косметичного засобу ефективно бореться з мімічними та віковими зморшками. Патчі просочені сироваткою, до якої входить екстракт центелли азіатської. Це один із небагатьох, гіпоалергенних природних антиоксидантів, чия дія науково доведена. Лабораторні клінічні дослідження ставлять їй мінімальний ризик за двома параметрами: канцерогенність та імунотоксичність.

Регулярне використання патчів з центелою добре загоює пошкоджені ділянки шкіри, робить шкіру більш підтягнутою та еластичною. Також цей концентрат стимулює вироблення власного колагену, який запобігає проявам ознак старіння і розгладжує зморшки, що вже виникли.

Патчі із природними компонентами бренду Baizton зарекомендували себе як відмінний засіб для зняття ознак втоми, освітлення темних кіл під очима, заспокоєння подразненої шкіри. Екстракт рослини є потужним антиоксидантом, який активно бореться із вільними радикалами.

Спосіб застосування:

Лопаткою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі в зоні навколо очей, гострим кінчиком до перенісся, досягти щільного прилягання. Через 15-20 хвилин акуратно видаліть. Також можна використовувати патчі на інші ділянки шкіри обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Тип кожи:
Продавец
mrs.businka
Bombonika shop
Киев
59% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?