Все категории
Добавить товар

Яблучна маска краси для жирної та комбінованої шкіри christina sea herbal beauty mask...

1500 грн
Описание

Яблучна маска краси для жирної та комбінованої шкіри

Яблучна маска краси Christina Sea Herbal Beauty Mask Green Apple абсолютно не містить у своєму складі жирових компонентів. Її основні інгредієнти - високоактивні зволожувальні речовини та рослинні компоненти. Вони здійснюють на шкіру заспокійливий вплив, активно борються з ознаками старіння і освіжають дерму. Ознаки втоми зникають, шкіра підживлюється та лікуються дрібні запалення. Чудово підходить для жирної і комбінованої шкіри.

Як і вся продукція ізраїльської фірми Christina, яблучна маска краси Christina Sea Herbal Beauty Mask Green Apple містить у своєму складі переважно натуральні компоненти. З яблука спеціально видобуваються фруктові кислоти, які активізують внутрішньоклітинні процеси, поліпшують загальну текстуру шкіри й перешкоджають розвитку процесів старіння. Кремоподібна консистенція засобу не висихає та постійно живить шкіру під час і після процедури. Лікувальна дія спрямована на здійснення заспокійливого ефекту та надання стомленій шкірі відпочилого свіжого вигляду.
Не рекомендується використовувати під час вагітності і період лактації

Спосіб застосування

маска наноситься на очищене обличчя тонким шаром (2-3 мл). Вона не висихає на шкірі. Видаляється через 10-15 хвилин теплим компресом. Після чого рекомендуємо використовувати поживний або зволожувальний засіб, вдень - сонцезахисний препарат.

Склад

демінералізована вода, фітодерм(сквален), спирт, триетаноламін, гліцерин, метилпарабен, сахарид ізомерат, екстракт тимусу, гідролізований еластин, олія пшеничних паростків, олія шипшини, екстракт ромашки білої, яблучна кислота(екстракт шкірки зеленого яблука), екстракт плюща звичайного, екстракт проскурника, сіль Мертвого Моря, токоферил ацетат, аскорбінова кислота, ліноленова і лінолева кислоти.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?