Все категории
Добавить товар

Поживна маска holy land cosmetics azulene mask

2200 грн
Описание

Поживна маска

Привести шкіру в порядок за досить короткий період допоможе маска від відомої ізраїльської марки Holy Land Cosmetics. Вона входить до ексклюзивної лінійки, засоби якої мають у своєму складі унікальний компонент азулен. Маска в комплексі з живильним кремом із цієї ж серії створить дива з вашою шкірою. Продукт спеціально був розроблений для сухої та чутливої ​​шкіри, оскільки вона потребує особливого догляду.

Маска формує бар'єр, який захищає шкіру від негативного зовнішнього впливу. Вона після використання такого продукту насичена, зволожена, її структура гладенька, а тон рівний та сяйний. Маска ефективно заспокоює подразнення. Засіб підійде тим, кому докучають розширені капіляри - він їх замаскує. Маска неодмінно стане вашим вірним союзником у догляді за шкірою.

Спосіб застосування: наносити невелику кількість маски 2-3 рази на тиждень поверх живильного крему Azulen Cream, втирати масажними рухами протягом 5 хвилин. Через 20-30 хвилин у разі потреби промокнути надлишок вологою серветкою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?