Все категории
Добавить товар

Нічна маска для обличчя 💚♥️

140 грн
Описание

Об'єм 120 мл.
Виробник: BIOAQUA.
Код 1529.

💚Незмивна мінеральна нічна маска з екстрактом ківі та муцином равлики Bioaqua Kiwifruit Snail Tender Skin Sleep Mask має детоксикувальну, зволожуючу та тонізуючу дію. Екстракти ківі та равлики живлять, пом'якшують шкіру, відновлюють колір обличчя. Маска інтенсивно відновлює гідро-баланс шкіри, має антивікову, омолоджуючу дію, покращує тон шкіри і надає текстурі ніжності і гладкості. Завдяки оптимальному поєднанню активних компонентів маска повертає шкірі свіжий вигляд, відновлює еластичність та м'якість. Маска ідеальна для використання для будь-якого типу шкіри, але особливо потрібна тим, у кого втомлена, тьмяна шкіра та нерівний тон обличчя. Замінює нічний крем.
❤️Нічна гелева маска для обличчя з екстрактом гранату та мінералами BIOAQUA Pomegranate Mineral Sleep Mask

Маска з екстрактом граната - найкращий спосіб - для відновлення та оновлення шкіри всіх типів.

Екстракт граната - антиоксидант, який має тонізуючу та протинабрячну дію. Його застосування в косметиці дозволяє розгладити шкіру, підвищити тонус, позбавити дрібних мімічних зморшок і запобігти появі великих.

Достатньо нанести маску на очищене обличчя перед сном, щоб уже вранці оцінити дійсно помітний результат її застосування – гладкість та сяйво, молодий та здоровий вигляд шкіри.

На чисту і суху шкіру нанесіть маску за хвилин 30-40 до сну, після лягайте спати як звичайно, а вранці вмийтеся і нанесіть сироватку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Красный
Размер:
  • 120мл
Объем:
120 мл
Тип кожи:
Назначение:
Продавец
kolomina-02
kolomina-02
Сумы
100% выполненных заказов
Была