Все категории
Добавить товар

Jmsolution active bird’s nest sleeping cream омолаживающий ночной крем маска

26 грн
Описание

Нічний крем з екстрактом ластівчиного гнізда JM Solution Active Bird's Nest Sleeping Cream відмінно зміцнює імунітет шкіри, підвищує пружність і тонус, зволожує і має омолоджуючу дію. Крем інтенсивно наповнює дерму масою незамінних корисних елементів і вітамінів, оздоровлює її, уповільнює процеси старіння. Підвищує пружність і еластичність шкіри, зміцнює тургор і сприяє розгладженню зморшок. Крем проникає глибоко в епідерміс, усуває сухість і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах шкіри, зберігаючи молодість і тонус.

Основні інгредієнти:

Екстракт ластівчиного гнізда комплексно оздоровлює шкіру і покращує її зовнішній вигляд. Сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню глибини зморшок і запобіганню утворенню нових. Має легкий ліфтинг-ефект. Живить, пом'якшує та освіжає шкіру. Покращує колір обличчя, бореться з тьмяністю і сірим кольором.

Гідролізований колаген покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Надає регенерувальний ефект.

3 види гіалуронової кислоти спрямовані на глибоке зволоження і відновлення шкіри. Сприяють утриманню вологи в клітинах епідермісу і нормалізації водно-жирового балансу. Перешкоджають дегідратації шкіри, зберігають молодість і тонус епідермісу.

Спосіб застосування:
На останньому етапі догляду нанести крем на шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

4 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Голубой
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?