Все категории
Добавить товар

Киснева тканинна маска з екстрактом куркуми purederm deep purifying yellow o2 bubble...

65 грн
Описание

Бульбашкова маска для обличчя Purederm Deep Purifying Yellow O2 Bubble Mask Turmeric – це можливість всього за 15-20 хвилин зробити шкіру обличчя красивою, пружною, рівною та сяючою. При регулярному використанні ефект від цього продукту буде все більш тривалим та стійким. Маска проста у використанні та підходить для всіх типів шкіри, її активні компоненти очищають, живлять, зволожують та відновлюють епідерміс.

Усередині компактного вакуумного пакетика в ароматній есенції знаходиться складена аплікація жовтого кольору, створена з тонкої натуральної тканини. Основа легко розвертається, рівномірно розподіляється і щільно прилягає до обличчя. Під час процедури вона покривається багатою піною, цей процес дарує приємне відчуття свіжості, і за ним дуже цікаво спостерігати.

Киснева тканинна маска Purederm Deep Purifying Yellow O2 Bubble Mask Turmeric допоможе очистити шкіру від глибоких забруднень, вирівняти тон обличчя та зробити його світлішим та свіжішим. Компонентний склад маски багатий натуральними екстрактами та оліями.

Екстракт куркуми сприяє оновленню епідермісу, покращує мікроциркуляцію крові, чинить антиоксидантний ефект, усуває зайву жирність шкіри.

Екстракт бамбука тонізує, освіжає та зміцнює шкірний покрив, активізує його захисні функції, сприяє підвищенню пружності.

Олія насіння соняшника пом'якшує та живить, заповнює нестачу корисних вітамінів та жирів.

Спінювання відбувається за рахунок реакції кисневої води та папаїну. У цей момент відлущуються ороговілі частинки, з пір виходять забруднення, шлаки і шкірне сало, що застоялося. В результаті активні компоненти маски швидко проникають у глибокі шари і засвоюються там, що забезпечує швидкий і стійкий ефект від маски.

Супер поживний комплекс із екстрактів ягід та фруктів насичує епідерміс вітамінами та мікроелементами, відбілює пігментні плями та почервоніння, покращує загальний зовнішній вигляд обличчя.

Спосіб застосування: накладіть маску на очищену суху шкіру обличчя, щільно притисніть маску до шкіри. Дочекайтеся появи піни на поверхні маски протягом 10-15 хвилин. Зніміть маску, вмийтеся прохолодною водою.
Доставка:
Предоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Продавец
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавец
Винница
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?