Все категории
Добавить товар

Патчі для очей venzen гідрогелеві з колагеном та червоними водоростями 60 шт

290 грн -38% 180 грн
Описание

Ніжні кристалічні патчі VENZEN Ruby Collagen, з екстрактом червоних морських водоростей, забезпечують вашій шкірі дбайливий догляд та глибоке зволоження, забезпечуючи моментальний результат.

Активні компоненти, що входять до складу патчів:

Колаген - у складі патчів утворює на шкірі вологоутримуючий шар, сприяє накопиченню вологи в глибоких шарах і чітко розгладжує шкіру. При підсиханні колагенової плівки шкіра натягується, і на кілька годин їй забезпечується стійкий ефект ліфтингу.

Алантоїн - надає на шкіру протизапальну, заспокійливу та пом'якшувальну дію. Пом'якшує поверхневий роговий шар епідермісу, стимулює процеси регенерації шкіри, глибоко зволожує, заспокоює та знімає запалення, робить шкіру більш гладкою, матовою, пружною. Сприяє загоєнню та відновленню шкіри, оберігає від негативної дії вільних радикалів, уповільнює появу зморшок.

Екстракт червоної водорості Каррагенана (ірландська червона водорість) - за рахунок високого вмісту вітаміну К, блокує вироблення запальних елементів в організмі, які пригнічують імунітет і служать сигналом до старіння. Пом'якшує та розгладжує зморшки, прискорює загоєння дрібних запалень, знімає набряки та темні кола, оберігає шкіру від шкідливого зовнішнього впливу навколишнього середовища та сонця.

Найтонші патчі точно повторюють рельєф шкіри, а також щільно прилягають, не відклеюючись. Патчі забезпечують зосереджений антивіковий догляд за конкретними ділянками шкіри, розгладжуючи зморшки навколо очей та рота. Рослинні та трав'яні екстракти заспокоюють роздратовану шкіру та захищають її від зовнішніх впливів.

У баночці 60 патчів – у комплекті, під захисною мембраною знаходиться лопатка, для вилучення та нанесення патчів.

Спосіб застосування: лопаткою дістати патчі з контейнера, розмістити на шкірі біля зони навколо очей гострим кінчиком до перенісся, досягти щільного прилягання. Через 20-30 хвилин акуратно видаліть. Також можна використовувати патчі інші ділянки шкіри. Для вираженого ефекту рекомендується регулярне та систематичне застосування патчів – від двох-трьох тижнів, вранці та ввечері.
Чи не змивати! Використані патчі можна не викидати. Розчиніть їх у гарячій (не окропі!) воді, охолодіть рідину та заморозьте її у формах для льоду. Кубиками протирайте обличчя вранці.

Регулярне застосування патчів знімає набряклість та темні кола під очима, підвищує пружність та еластичність шкіри навколо очей, активізує обмін речовин, надає інтенсивний ліфтинговий ефект, розгладжуючи мімічні та вікові зморшки. Завдяки активним діючим речовинам патчі не лише зволожують, а й перешкоджають втраті вологи, створюючи невидимий бар'єр та утримуючи його глибоко у шкірі.

Ефективно живлять, підвищують пружність шкіри та надають ліфтинг-ефекту. Патчі мають охолодну дію, прибирають набряки і заспокоюють чутливу шкіру очей.

Спосіб застосування:

Очистіть та тонізуйте шкіру;

Виймайте патчі за допомогою шпателя і помістіть їх під очима на 20-30 хвилин, потім видаліть патчі і масажними рухами розподіліть залишки просочення по шкірі, вмиватися після патч не потрібно.

Кількість: 60 шт

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение
Продавец
ale_na_99
ale_na_99
Васильков
86% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?