Все категории
Добавить товар

Filorga hydra-filler mask маска для інтенсивного зволоження

215 грн -6% 204 грн
Описание

Опис Маска для інтенсивного зволоження

Красива доглянута шкіра – це мрія кожної представниці прекрасної статі, яка цілком може стати реальністю завдяки правильно підібраному і регулярному догляду. Filorga Hydra Filler Masc стане чудовим доповненням до вашої колекції косметики для догляду, оскільки чудово зволожує і тонізує, повертає шкірі свіжість і сяяння, даруючи вам відпочилий зовнішній вигляд.
У складі косметичного продукту є багато цінних елементів і вітамінів, які позитивно впливають на епідерміс, роблячи його гладеньким, м'яким і ніжним. Завдяки використанню інноваційної технології для виготовлення маска ідеально прилягає до обличчя і забезпечує глибоке проникнення активних речовин.
Спосіб застосування
нанесіть маску на попередньо очищену шкіру обличчя. Залиште на 15 хвилин. Помасажуйте кінчиками пальців сироватку, яка залишилася після маски. Не змивайте. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.
Склад
Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Fructose, Glycine, Niacinamide, Sodium Benzoate, Urea, Sodium Hydroxide, Inositol
новая
оригинал

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары