Все категории
Добавить товар

Нічна олія масло для жирної шкіри pai carbon star detoxifying oil overnight

450 грн
Описание

10 мл, вартість на офіційному сайті 24 євро (близько 920 грн)
Тип шкіри: Жирна, комбінована

Діапазон:
РЕБАЛАНСУВАННЯ Ми зробили це для Жирної, комбінованої і гиперемированной шкіри, особливо схильної до висипань. ДАВАЙТЕ НАМ В НІЧНУ ЗМІНУ Догляд за шкірою, схильної до недосконалостей, — це цілодобова робота, а цей нічний освітлювач для особи приносить абсолютно нові значення сну краси. Детоксифікуючу нічний масло для особи Carbon Star, створене на основі олії чорного кмину і рослинного вугілля, бореться з викликають прищі бактеріями, усуває недоліки та контролює вироблення шкірного сала, щоб ви могли прокинутися з більш щасливою шкірою. Carbon Star не містить ароматизаторів і був протестований дерматологами на відсутність комедонов, що означає, що він не блокує ці дорогоцінні пори.
Думаєте, масла не підходять для жирної шкіри? Подумайте ще раз. Яким би нелогічним це не здавалося, вам не потрібно боятися масла, якщо ви схильні до висипань — насправді, це може бути саме те, що потрібно вашій кольором обличчя. Carbon Star Black Cumin Seed & Black Face Oil — це легке диво-масло без запаху і детоксикації, яке очищає перевантажену шкіру, видаляє надлишки шкірного сала і навіть допомагає позбутися від шрамів від прищів, а також запобігає майбутні прищі. У плям немає шансів. ЗІРКА НОЧІ Наше детоксифікуючу масло для особи Carbon Star для нічного застосування використовує тристоронній підхід до шкіри, схильної до прищів і гіперемії. Органічне масло чорного кмину володіє потужними антибактеріальними властивостями, що запобігають поява плям, а рослинний вугілля допомагає м'яко видаляти забруднення і відлущує омертвілі клітини шкіри. Нарешті, наш масляний комплекс зменшує запалення і рубцювання, зберігаючи при цьому рівень шкірного сала на одному рівні.

ОРГАНИЧЕСКОЕ МАСЛО СЕМЯН ЧЕРНОГО ТМИНА
Известное как «масло фараонов», это масло использовалось на протяжении тысячелетий из-за его целебных свойств. Богатый витаминами, каротинами, антиоксидантами, ферментами, жирными кислотами, железом и углеводами, его антибактериальные свойства помогают очистить кожу, склонную к появлению пятен, питая чувствительную кожу.

РАСТИТЕЛЬНЫЙ УГОЛЬ
Древесный уголь поглощает и выводит токсины и излишки жира с кожи. Мягко отшелушивая омертвевшие клетки кожи, детоксифицирующий ингредиент делает ваши поры чище, а кожу — чище и здоровее.

Вечером нанесите 1-2 капли на влажную кожу. Аккуратно помассируйте - при нанесении он станет прозрачным. Используйте ежедневно или когда ваша кожа испытывает стресс.

Оригінал
Нове, не відкривалось
Строк придатності до 2025 року

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • 10мл
Классификация:
Органическая
Объем:
10 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?