Все категории
Добавить товар

Гидрофильное масло для жирной и комбинированной кожи the face shop

480 грн
Описание

Гідрофільна олія дозволяє зробити шкіру обличчя гладкою, свіжою та сяючою, покращити колір обличчя та зменшити кількість висипань.

Легка текстура гідрофільного масла ідеально підходить для очищення жирної та комбінованої, а також проблемної шкіри. Засіб дбайливо розподіляється, не обтяжуючи шкіру та не забиваючи пори.

Олія чудово розчиняє косметику будь-якої стійкості, видаляє зі шкіри ББ та СС-креми, будь-які тональні засоби та санблоки, може використовуватися для демакіяжу очей та губ, оскільки справляється і з тушшю, і з підводкою, і з тинтами – з будь-якою декоративною косметикою.

У складі засобу олія рисових висівків, яка буквально наповнює шкіру обличчя здоров'ям, красою та молодістю.

Олія має прекрасну поживну, зволожуючу та пом'якшувальну дію. Його властивості, що регенерують, сприяють оновленню шкірного покриву, відновлюють його пружність і еластичність.

Олія розгладжує існуючі зморшки і запобігає появі нових. Воно легко вбирається і не забиває пори, гіпоалергенно, може застосовуватися і для шкіри навколо очей.

Крім того, олія служить захистом від ультрафіолетових променів.

Олія жожоба має прекрасні поживні, зволожуючі та омолоджуючі властивості. Крім того, має гарну протизапальну дію, тому допомагає впоратися з різними шкірними запаленнями.

Допомагає воно і при догляді за чутливою шкірою, схильною до постійних подразнень і почервоніння, оскільки надає заспокійливу дію.

Застосування: на суху шкіру обличчя нанести сухими руками масло і помасажувати, щоб засіб розчинив макіяж. Потім змочити руки і продовжити масаж до перетворення олії на емульсію. Після цього ретельно вмити обличчя.

Об'єм: 150 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?