Все категории
Добавить товар

Набір маска + заспокійлива олійка для обличчя для обличчя масло conserve you face oil...

790 грн
Описание

Склад набору:
1.Заспокійлива олійка для обличчя для обличчя масло conserve you face oil conserving beauty 30 мо
2.Освітлююча та заспокійлива маска для обличчя conserving beauty instamelt skin soothing sheet mask 20ml

Опис:
Олійка
Об’єм 30 мл
Олія для обличчя Conserve You Face Oil захищає та заспокоює шкіру. Ця нежирна олія для обличчя легко вбирається у шкіру, заспокоюючи почервоніння, захищаючи шкіру від зовнішніх пошкоджень та вирівнюючи текстуру шкіри.

Розроблений для захисту шкіри за допомогою розкішної суміші олій, олія насіння конопель, блакитної пижми, бісаболол та олія какаї живлять і зволожують шкіру, надаючи їй сяйва з відтінком роси. Ця легка текстура обволікає шкіру захисною вуаллю від синього світла та стресових факторів навколишнього середовища завдяки унікальному інгредієнту Blue Oléoactif, який згодом зменшує гіперпігментацію. Для всіх типів чутливої ​​шкіри, яким потрібно трохи більше дбайливої ​​обробки, вам сподобається додавання вітаміну Е, який допомагає заспокоїти роздратування та зняти почервоніння. Пропонуючи набагато більше, ніж просто сенсорні відчуття, хоч і це теж добре, масло для обличчя Conserve You Face Oil миттєво пожвавлює шкіру і захищає її в довгостроковій перспективі.

❗️Як використовувати
Акуратно вмасажуйте 2-3 краплі в очищену шкіру, уникаючи прямого влучення в очі. Для досягнення найкращих результатів наносите щодня вранці, щоб захистити шкіру протягом дня.

2.Освітлююча та заспокійлива маска для обличчя conserving beauty instamelt skin soothing sheet mask 20ml
Працюючи над освітленням та заспокоєнням шкіри, заспокійлива листова маска InstaMelt надає шкірі миттєве сяйво і миттєво розчиняється у воді, як тільки ви вберете всі її інгредієнти, що люблять шкіру.

Суміш олії водоростей, олії жожоба, екстракт ромашки і олії насіння соняшнику заспокоює, живить, зволожує і захищає ваш шкірний бар'єр, в той час як потужний бакучиол і гриби рейші зменшують запалення, ознаки набряклості і зменшують видимі ознаки старий. нерівним тоном та текстурою за допомогою освітлювальних антиоксидантів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?