Все категории
Добавить товар

Гідрофільна олія з олією жожоба celimax derma nature fresh blackhead jojoba cleansing...

670 грн -3% 650 грн
Описание

Ніжна, легка гідрофільна олія для зняття макіяжу, ефективно і глибоко очищає шкіру від макіяжу, видаляє омертвілі клітини шкіри, надлишки себума і інші забруднення, крім того, живить і насичує шкірний покров вологою.

Олія насіння жожоба (1500ppm) дуже схожа на натуральний шкірний себум, пом'якшує і насичує шкіру поживними речовинами, вітамінам-и і мінералам-и. Більш того сприяє утриманню вологи в шкірі і ефективно відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри.

Склад насичений іншими рослинними оліями (11,500ppm):

Олія оливи має потужну зволожуючу, антиоксидантну, пом'якшувальну, протизапальну, регенеруючу, оздоровчу, тонізуючу і антивікову дію на шкіру.
Олія з виноградних кісточок використовується як засіб для регенерації шкіри, боротьби з висипом вугрів і поліпшенню стану шкіри.
Олія мигдалю покращує колір обличчя, надає шкірі гладкість, підвищує еластичність і розгладжує зморшки. Це масло підходить для всіх типів шкіри для живлення і зволоження шкіри, відновлює гідроліпідний баланс шкіри і підтримує оптимальний рівень зволоження.
Спосіб застосування: олію нанести на суху шкіру обличчя, помасажувати протягом 1-2 хвилин, змити водою. Змити залишки засобу за допомогою пінки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • 150мл
Классификация:
Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?