Все категории
Добавить товар

Мультифункціональна суха олія для шкіри, волосся,кутикули , 30 мл

466 грн -49% 240 грн
Описание

Суха олія — косметичний продукт для шкіри та волосся. Вона вбирається у шкіру за декілька секунд, миттєво зволожує та не залишає надлишкового блиску, піклується про шкіру за допомогою вітаміна E. Унікальний склад допомогає зволожити, омолодити, помякшити та оздоровити стан шкіри.

На цьому плюси сухої олії, звісно ж, не закінчуються:

-Суха олія збільшує вироблення колагену, що захищає шкіру від передчасного старіння;
-Суха олія чудово підходить для догляду за волоссям. Вона зволожує його, зменшує ламкість і прибирає зайву пухнастість;
-Суха олія багата поліненасиченими жирними кислотами, саме тому при нанесенні на шкіру вбираються з надзвичайною швидкістю;

Використання сухої олії

Волосся
   Суха олія допомагає зменшити ламкість волосся і запобігти появі посічених кінчиків. Відновлює натуральний блиск волосся, та насичує його вітамінами.

Спосіб використання: наносимо суху олію на мокрі пасма після миття, а для більшого сяяння — як останній пункт у догляді за волоссям, після сушіння.

Шкіра
   Суха олія може стати приємною альтернативою зволожувальному крему чи лосьйону для тіла. А ще, жирні кислоти у сухій олії допомагають зменшити запалення на шкірі. Ви можете додати кілька крапель олії у свій мейкап для дійсно сяючого вигляду.

Спосіб використання: нанести на очищену шкіру відразу після душу. Це допоможе затримати отриману вологу у шкірі та підтримати її водний баланс протягом дня.

Нігті та кутикула
   Регулярне використання сухої олії на нігтях та кутикулі допомагає уникнути сухості та задирок, а відповідно підтримувати цю частину тіла у гарному стані.

Спосіб використання: нанести декілька крапель сухої олії на нігті та кутикулу масажними рухами

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары