Все категории
Добавить товар

Масло mary kay. олійка mary kay мери кей naturally

580 грн
Описание

Новинка! Живлення від Мері Кей. нова лінійка натуральних засобів по догляду за шкірою . в наявності вся система Naturally . 90% природних інгредієнтів! Ціна каталогу 1250грн.
Все сообщения
Масло mary kay. олійка mary kay мери...
580 грн.
Опис Поживна олія для обличчя Mary Kay Naturally 29 мл.
Легке масло для живлення шкіри. Вона настільки універсальна, що підходить для догляду за шкірою, нігтями і кутикулою, ліктями і навіть кінчиками волосся.
Колекція Mary Kay Naturally ™ містить 0%:
парабенів
фталатів
синтетичних ароматів, фарбників
SLS / SLES (лаурилсульфату натрію / лаурилсульфат натрію)
Поживна олія Mary Kay Naturally ™ не містить силікону, мінерального масла, спирту або інших генетично модифікованих інгредієнтів.
* 100% інгредієнтів отримані з натуральних джерел і оброблені у відповідності з зовнішніх стандартів - на сьогодні це стандарт COSMOS.
👆Можна використовувати для догляду за шкірою обличчя і тіла, а також його можна наносити на кінчики волосся
👆Можна змішати 1-2 краплі олії з твоїм зволожуючим засобом або тональною основою, щоб домогтися кращого результату
👆Можна використовувати вранці або ввечері, або 2 рази в день.

!!! Не рекомендується застосовувати масло разом із засобами з SPF-захистом або від акне.!!!!
Оливкова олія (фруктова масло Olea Europea)
оливкова олія (фруктова масло Olea Europea) - натуральний пом'якшувальний засіб, насичена поживними речовинами. Вона заспокоює і зволожує шкіру. Крім цього, масло володіє антиоксидантними властивостями для зменшення шкідливого впливу вільних радикалів на шкіру.

Кунжутне масло (Sesamum Indicum Seed Oil)
Пом'якшувальну масло (олія насіння індійського кунжуту), що виготовляється з насіння тропічного кунжуту, є популярним засобом для догляду за тілом, волоссям, шкірою в косметичних засобах. Як кондиціонер для шкіри, вона допомагає забезпечити її необхідною вологою і корисними речовинами. Кунжутне масло збагачена вітамінами, мінералами та ненасиченими жирними кислотами, які в сукупності забезпечують антиоксидантний захист і допомагають підтримувати природний ліпідний бар'єр шкіри.
сквалан.
Сквалан - це гідрогенізована форма сквалену, що має більш стабільну формулу. Сквален і сквалан - це натуральні пом'якшувальні речовини, отримані з рослин. Це відмінний пом'якшувач для шкіри, який зменшує її сухість. Він відомий своєю легкою, шовковистою текстурою, легко вбирається. Фактично, натуральне масло шкіри частково складається з сквалана. Таким чином, можна зрозуміти всі переваги цієї речовини в складі косметичних засобів. Він допомагає мінімізувати втрату вологи і надає шкірі відчуття м'якості та еластичності.
Масло солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
Натуральне масло солодкого мигдалю (prunus amygdalus dulcis oil), пом'якшує шкіру, отримують з насіння мигдалю. Вона відома своїми пом'якшуючими, заспокійливими і розгладжуючий властивостями. Багата ненасиченими жирами і незамінними жирними кислотами, вона допомагає зволожити шкіру і зняти сухість.
Вітамін Е (токоферол) - це потужний антиоксидант, який зменшує шкідливий вплив вільних радикалів і навколишнього середовища на шкіру. Він широко використовується в різних засобах по догляду за шкірою і косметичних засобах.
Ми хочемо, щоб ти відчувала себе впевнено, вибираючи для себе косметичні засоби. Ось чому продукт Mary Kay Naturally ™ сертифікований як натуральний згідно з комплексними стандартами. Для нашої основної лінійки ми вибрали COSMOS Natural, сертифіковану EcoCert.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание
Продавец
allaallinka
allaallinka
Киев
25% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?