Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Міцелярна вода, засіб для стійкого макіяжу очей avon, ейвон

79 грн
Описание

Пом'якшувальна міцелярна вода для обличчя, 400 мл

Нова формула в кожному засобі NutraEffects збагачена натуральним заспокійливим комплексом. Твоя щоденна профілактика - зміцнення імунітету шкіри, захист від впливу зовнішніх факторів навколишнього середовища для здоров'я шкіри та ідеального кольору обличчя.
Засіб містить заспокійливий комплекс з натуральними інгредієнтами: куркума заспокоює, вітамін Е глибоко зволожує, масло ши живить, забезпечуючи комфорт будь-якого типу шкіри протягом усього дня. Однофазний очищуючий засіб з міцелами ефективно видаляє навіть водостійкий макіяж. Заспокійлива міцелярна вода Nutra Effects витягує забруднення і ніжно впливає на шкіру, роблячи її м'якою і зволоженою.
Підходить для чутливої ​​шкіри, перевірено дерматологами, гіпоалергенні, некомедогенно, аллергически, клінічно протестовано і підтверджено офтальмологом.
ПЕРЕВАГИ:
• дбайливо видаляє макіяж без роздратування
• завдяки екстракту центелли азіатської заспокоює і пом'якшує

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанести засіб на ватний диск і мʾякими рухами протерти суху шкіру. Для зняття макіяжу з вій, вік і губ, прикласти ватний диск на декілька секунд, потім обережно протерти. Засіб не вимагає змивання. Підходить для зняття макіяжу з обличчя, очей і губ.
КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА: Польща

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize