Все категории
Добавить товар

💗bioderma sensibio h2o micellaire solution міцлярна вода для чутливої шкіри

75 грн -54% 35 грн
Описание

💎 Оригінальна мінітюра (пробник) 10ml. Виробництво Франція.
35грн. за одиницю

👨‍💻Свіжі терміни! Придатна до 05.2026р.

💕 Біодерма Сенсібіо міцелярний розчин для чутливої шкіри, попереджає почервоніння та подразнення
🥰Вік: 18+
🤍Призначення: очищення
⌚Час застосування: універсальний
👩‍⚕️Класифікація: аптечна, дерматокосметика
✅Тип шкіри: чутлива

💟 Спосіб застосування: протріть шкіру обличчя ватним диском, змоченим Bioderma Sensibio H2O. Не потребує змивання водою. Застосовувати 1-2 рази на день.

Мистецтво макіяжу допомагає будь-якій жінці завжди бути у всеозброєнні, як на діловій зустрічі, так і на званій вечері. Проте у жодному разі не слід забувати, що шкіра обличчя повинна відпочивати від косметики, тому перед сном її необхідно ретельно змити. І з цим завданням чудово справляється міцелярна рідина Bioderma Sensibio H2O, створений на основі огіркового екстракту.

Природні компоненти, які входять до складу Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution, м’яко й акуратно усувають навіть водостійкий макіяж, не порушуючи при цьому здоровий баланс шкіри. Французькі косметологи створили по-справжньому ефективний засіб, який не містить лугів і спирту, попереджає почервоніння та подразнення. Варто відзначити, що Sensibio H2O пройшов клінічні дослідження, в результаті яких отримав рекомендації офтальмологів: ця міцелярнна рідина поєднується з будь-яким доглядом і не шкодить очам.

Просто змочіть ватний диск рідиною Bioderma Sensibio H2O і обережними рухами зніміть макіяж, рухаючись по масажних лініях. Результат вам сподобається.

Склад: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • 10мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?