Все категории
Добавить товар

Мицелярная вода 3в1 prouve

265 грн
Описание

Зняття макіяжу, Очищення, Тонування - це три основні етапи турботи про свіжий та привабливий зовнішній вигляд обличчя кожного дня. Ранкове очищення обличчя та вечірнє зняття макіяжу - може бути менш виснажливим. Саме тому ми створили MICELLAR LIQUID 3 IN 1 - багатофункціональна, надзвичайно ніжна мицеллярная рідина, що доглядатиме за Вашою шкірою. Щоденний ритуал ранкового очищення шкіри та вечірнього зняття макіяжу ще ніколи не був таким простим та приємним! MICELLAR LIQUID 3в1 видаляє макіяж, в тому числі водостійку туш, усуває шкірний жир та забруднення з поверхні шкіри, відновлює її належний рівень pH - без змивання! Рекомендується не тільки для обличчя, а також для шиї та декольте.

За що Ви її полюбите? За багатство активних речовин, які будуть дбати про ідеальний стан Вашої шкіри. MICELLAR LIQUID 3в1 містить комплекс інгредієнтів, який підтримує баланс мікробіоти шкіри, завдяки чому шкіра набуває правильний рівень pH та гарний зовнішній вигляд. Екстракт чорниці загоює шкіру, а сіль гіалуронової кислоти ідеально зволожує її, забезпечуючи пружність та еластичність.

Що Вам в ньому сподобається? Ефективність та швидкість, з якою він видаляє навіть водостійкий макіяж та дивовижний ефект глибоко очищеної та тонізуваної шкіри без відчуття стягнутості. Ідеально підготує шкіру до нанесення крему або сироватки.

Як нею користуватися? Для ретельного очищення та тонізації шкіри нанесіть невелику кількість рідини на ватний диск, акуратно протріть обличчя, шию і декольте. Для зняття макіяжу з очей прикладіть просочений рідиною ватний диск до закритих очей та потримайте деякий час. Не потрібно змивання.

Чим ми пишаємося? 92% респондентів підтвердили, що косметичний засіб ретельно та швидко видаляє туш (навіть водостійку!). Не залишає непривабливих "панд" під очима. 23 з 25 осіб висловились, косметичний продукт незамінним під час ранкового догляду за обличчям та вечірнього зняття макіяжу *.

Що дає Вам додаткову безпеку? MICELLAR LIQUID 3в1 була протестована під наглядом офтальмолога і також рекомендується для людей з чутливими очима і носять контактні лінзи. Ніжна формула підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

* На основі незалежних досліджень щодо застосування та використання, проведених на групі з 25 людей.

Що таке мікроботів шкіри?

Мікробіота, або бактеріальна флора шкіри, - це всі мікроорганізми, які живуть на поверхні шкіри. Склад мікробіоти формується ще з моменту нашого народження та робить шкіру обличчя однорідною та сяючою. Однак, забруднення навколишнього середовища, ультрафіолетове випромінювання або навіть стрес можуть призвести до дисбалансу. Завдяки комплексу інгредієнтів, що відповідають за здорове та збалансоване харчування мікробіоти шкіри та містяться у міцелярній рідині, відновлюється гомеостаз шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
swet76
Sweet76
Кривой Рог
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?