Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Міцелярна вода. 225мл.

180 грн
Описание

Опис Товару
Міцелярна вода 💦: що це таке і для чого потрібна?

Міцелярна вода – хіт індустрії краси останніх років.

⭐️Міцелярна вода від Farmasi здатна багато на що:

✅Ділікатно очищає. Міцелярна вода добре видаляє забруднення, при цьому зволожує епідерміс і, як правило, не викликає подразнень. Підходить навіть володаркам сухої та чутливої ​​шкіри🔥

✅Швидко знімає макіяж. Не треба терти, жодних розлучень і «очей панди». Підходить для демакіяжу очей. ❌Міцелярна вода не щипає слизову і не викликає почервоніння. Це особливо важливо для тих, хто носить контактні лінзи.

✅Підходить жінкам різного віку. Міцелярна вода однаково хороша у догляді як за шкірою, що страждає від прищів, так і за зворушеної зморшками.

✅Вона не містить масел, спирту, ароматизаторів, барвників і має низький рівень кислотності, що дуже сприятливо для шкіри.

👌🏻Використовуйте міцелярну воду вранці для підготовки шкіри до макіяжу та ввечері, щоб очистити обличчя від забруднень та косметики.

❗М'яко та акуратно знімає навіть водостійкий макіяж!

Просто нанесіть трохи засобу на ватний диск і протріть обличчя, щоб прибрати всі забруднення та шкірне сало. Вмивайтеся як завжди зі своїм улюбленим очисником для обличчя.


Очищаюча міцелярна вода для обличчя Farmasi ніжно змиває макіяж залишаючи шкіру блискучою і зволоженою. Завдяки міцелі, яка входить до складу засобу, вона прекрасно очищає бруд і жир, а також залишки макіяжу. Надає гладкість обличчю запобігаючи втрату вологи.

Інструкція По Застосуванню

Намочіть ватний диск рідиною, очистіть шкіру. Сполосніть прохолодною водою. Застосовуйте вранці та ввечері або протягом дня в якості освіжаючою процедури.

Склад

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, EUTERPE OLRACEA FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение
Продавец
mark.imari
mark.imari
Супер-продавец
Тернополь
90% выполненных заказов
Была