Все категории
Добавить товар

Пінка для вмивання обличчя з колагеном farm stay collagen

290 грн
Описание

Колаген проти зморшок та зневоднення
Пінка, що очищає, з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Deep Cleansing Foam – засіб для видалення скупчень в порах. Крім базової функції очищення, пінка омолоджує та зволожує покрив. Завдяки колагену в основі, особі повертається м'якість та пружність. Шкіра більше не буде зневодненою, сухою та роздратованою. Регулярне застосування дозволяє досягти помітного ліфтинг-ефекту, розгладити зморшки та заломи, збалансувати вологу у клітинах.

Властивості FarmStay Collagen Water Full Moist Deep Cleansing Foam забезпечені складом:
Гідролізований колаген – ефективно зволожує та відновлює на клітинному рівні. У складі FarmStay Collagen Water Full Moist Deep Cleansing Foam є будівельним матеріалом, що захищає клітини від руйнування. Повертає пружність та стійкість, вирівнює мікрорельєф.
Екстракт камелії – освіжає та виводить токсини з пір. Перешкоджає в'яненню, вирівнює тон, усуває набряклість, подразнення, стягування.
Екстракт сливи – криниця вітаміну С. У складі FarmStay Collagen Water Full Moist Deep Cleansing Foam захищає покрив від дії сонця та УФ-променів. Вирівнює тон, відбілює, видаляє пігментні та застійні плями.
Екстракт фрезії – ефективно бореться з невеликими зморшками та заломами. Зволожує, усуває зневоднення та лущення. Протистоїть роздратування будь-якого типу, заспокоює покрив.
Екстракт магнолії підтримує дію колагену на шкіру, захищає його від руйнування. У складі FarmStay Collagen Full Moist Deep Cleansing Foam активізує захисні функції покриву. Усуває зневоднення, захищає нормальну роботу клітин.
Квіти персика – зволожує, усуває подразнення будь-якого типу. Відновлює покрив, делікатно відлущує ороговілі частинки. Має антизапальні властивості, покращує тон.
Пінка, що очищає, з колагеном FarmStay Collagen Water Full Moist Deep Cleansing Foam підходить для застосування на шкірі будь-якого типу жирності. Пінку слід використовувати двічі на день, під час ранкового та вечірнього догляду.
Нанесіть невелику кількість пінки на вологу шкіру, розподіліть засіб по обличчю. Помасажуйте обличчя 1-2 хвилини, потім змийте засіб рясним кількістю проточної води.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Нормальная Сухая

Похожие товары