Все категории
Добавить товар

Пінка мус з шіткою

533 грн
Описание

Ніжна крем пінка забезпечує глибоке очищення та харчування шкіри. Ефективно видаляє макіяж та забруднення зі шкіри, а ультрам'яка силіконова щіточка допомагає глибоко очистити пори.

Суперм'яка щіточка зроблена зі спеціального силікону, тому ефективно очищає шкіру, не дратуючи та не дряпаючи, при цьому не накопичує залишки косметики. Вона допоможе досягти кращого ефекту, ніж якби Ви вмивалися руками.

 ✅Пінка з алое — після застосування шкіра відчуватиме свіжість та комфорт без стягнутості та сухості. Завдяки алое віра у складі засіб не тільки м'яко та ретельно усуває забруднення, але й забезпечує шкірі комплексний догляд: зволожує, живить, знімає роздратування та мінімізує лущення.

 ✅Пінка з персиком та амінокислотами —надає чудову зволожуючу, пом'якшувальну, вітамінізуючу та тонізуючу дію. Персик збільшує пігментацію і покращує колір обличчя, сприяє розгладжуванню зморшок і підвищенню пружності шкіри.

 ✅Пінка з екстрактом зеленого чаю. Сприяє зменшенню почервоніння, допомагає швидко загоєти та заспокоїти всі пошкодження, нормалізує кровообіг, оновлює шкіру, усуває запалення. Пінка допомагає зволожити шкіру, сприяє зменшенню вироблення шкірного жиру, м'яко очищає ороговілі частинки, покращує стан шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?