Все категории
Добавить товар

Гідрофільна олія для очищення шкіри beauty of joseon ginseng cleansing oil 210 мл

745 грн -5% 710 грн
Описание

Легка гідрофільна олія Beauty Of Joseon Ginseng Cleansing Oil швидко та без зусиль розчиняє декоративну косметику: тональні засоби, ВВ-крем, праймери, туш для вій, а також санскрін. Діючи за принципом “жир розчиняє жир” допомагає глибоко очистити пори, попереджаючи появу комедонів. Після використання шкіра лишається зволоженою і гладенькою.

Активні компоненти засобу:

Соєва олія досить легка та забезпечує якісне очищення шкіри. Відновлює здоровий баланс шкіри, живить, пом’якшує і захищає від зневоднення.
Олія та екстракт женьшеню містять природні антиоксиданти, що гальмують окисні процеси в клітинах, підвищують пружність шкіри та стимулюють регенерацію.
Екстракт листя німа використовуть в аюрведичній медицині, має виражену протизапальну, антимікробну та загоювальну дію.
Олія морінги підтримує необхідний рівень вологи в шкірі, усуває лущення та подразнення, діє як антиоксидант.
Гідрофільна олія для очищення шкіри Beauty Of Joseon Ginseng Cleansing Oil має легку текстуру, що при змішуванні з водою перетворюється на ніжне молочко і змивається, не залишаючи на шкірі жирної плівки. Для всіх типів шкіри. Усі інгредієнти у складі сертифіковані EWG та безпечні для використання.

Особливості застосування:
Нанесіть олію сухими руками на суху шкіру, помасажуйте 15-20 секунд, очищаючи від макіяжу і забруднень. Ретельно змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?