Все категории
Добавить товар

Пілінг-маска aha 30% + bha 2% peeling solution the ordinary

450 грн
Описание

Чому він чудовий:?
Альфа-гідроксикислоти (AHA) відлущують верхній шар шкіри для більш яскравого і рівномірного вигляду, тоді як бета-гідроксикислоти (BHA) відлущують шкіру глибше, щоб очистити пори. Об’єднані в одне унікальне рішення, ці вдосконалені кислоти забезпечують надзвичайне відлущування, допомагаючи боротися з вадами та посилювати сяйво.

Дія засобу:
Пілінг зменшує висипання, освітлює гіперпігментацію та постакне, а також зменшує глибину зморшок та стимулює оновлення шкіри.
Пілінг містить 30% AHA-кислоти (коктейль з гліколевої, молочної, винної та лимонної кислоти) і 2% BHA-кислоти (саліцилова кислота).
Крім кислот, до складу The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution входить тасманський перець і кроссполімер гіалуронової кислоти, які заспокоюють шкіру, пантенол, який прискорює процес загоєння шкіри, а також екстракт чорної моркви для боротьби з вільними радикалами.
Спосіб використання:
Нанеси достатню кількість The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution на суху, очищену шкіру та розподіли по всьому обличчю. Уникай зон навколо очей та губ.
Залиш маску на 8-10 хвилин, потім змий теплою водою. Після цього, нанеси зволожуючі засоби зі свого звичного догляду.
Пілінгом слід користуватися ввечері, та не більше ніж 1-2 разів на тиждень.
Об'єм 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • 30мл
Тип кожи:
Сухая
Продавец
mamka.ua
mamka.ua
Супер-продавец
Луцк
88% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?