Все категории
Добавить товар

Гідрофільна олія з содою (150мл), корея

450 грн
Описание

Опис Гідрофільна олія для обличчя

Ідеальний продукт для очищення шкіри існує, і це гідрофильна олія для обличчя від торгової марки Holika Holika під назвою Soda Pore Cleansing BB Deep Cleansing Oil. У складі засобу - мінеральна вода, оливкова й арганова олії. Компоненти олії на вищому рівні справляються зі своїм основним завданням - видаленням найбільш стійкого макіяжу. І крім того, живлять шкіру і насичують її живильними елементами.
У результаті застосування засобу пори очищаються, сам епідерміс сяє чистотою та зволоженням. Завдяки приємній консистенції, багатофункціональності засобу і продуманому дизайну упаковки гідрофільна олія для обличчя зробить щоденну процедуру очищення комфортною та приємною.
Після очищення шкіра має чистий, здоровий, пружний і еластичний вигляд.

Спосіб застосування

1. Нанесіть олію на суху шкіру обличчя і масажними рухами пройдіться по зонах, які необхідно очистити від макіяжу. Після цього сполосніть обличчя теплою водою і ще трохи помасажуйте. Видаліть залишки олії за допомогою сухої серветки або за допомогою клінзера на пінній основі.2. Нанесіть засіб на ватний диск і локально видаліть макіяж за допомогою ватного диска.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение
Продавец
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?