Все категории
Добавить товар

Очищаюча пенка-мус для умивання зі щеточкою з екстрактом персики sersanlove

230 грн
Описание

Пенка-мус із щіткою для умивання Sersanlove Peach Amino Acid Cleanser Mousse з екстрактом персики робить шкіру більш ніжною та гладкою після очищення, ефективно видаляє макияж, видаляє надлишки жиру та грязі з поверхні, відновлює вологість та пору шкіри.

Пенка з екстрактом персики забезпечує створення потужного захисного бар'єру шкіри, захищаючи її від зовнішніх факторів, що викликають сухість, роздратування та ознаки старіння.

В складі:

- Екстракт персика покращує обмін кисню в тканинах, розгладжує дрібні зморшки, підтримує тонус і пружність шкіри, має протизапальну та бактерицидну дію.

- Гіалуронова кислота нормалізує рівень вологи у всіх шарах шкірного покриву, забезпечує інтенсивне зволоження протягом дня, робить епідерміс ніжним і гладким. Прискорює обмінні процеси та сприяє всмоктуванню корисних мікроелементів.

Спосіб застосування: вмийтеся чистою водою і потроху натискаючи кнопку насадки, масажними рухами пройдіться по обличчю 1-2мин. Змийте чистою проточною водою. Рекомендується застосовувати вранці та ввечері.

Об'єм: 150 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize