Все категории
Добавить товар

Kate somerville exfolikate intensive exfoliating treatment 60ml

870 грн
Описание

Об'єм 60 мл Оригінал, із Великобританії. Торгу та обміну немає.

Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating Treatment 60ml

Додайте інноваційний та розкішний продукт до своєї колекції засобів для догляду за шкірою за допомогою інтенсивного пілінгу Kate Somerville ExfoliKate. Проголошений як «голлівудський 2-хвилинний догляд за обличчям», засіб для відлущування використовує силу ферментів ананаса, папайї та гарбуза, насичуючи вашу шкіру поживними речовинами та сприяючи сяючому та сяючому кольору обличчя.

Альфа-гідроксикислота працює в унісон з молочною кислотою, щоб помітно зменшити видимість тьмяної або втраченої блиску шкіри, роблячи більш чистий і рівномірний тон шкіри легше, ніж будь-коли раніше. Ретельна, але приємна для шкіри формула видаляє відмерлі клітини шкіри, не залишаючи вашої основи відчуття стягнутості або позбавлення натуральних ефірних масел.

Ефект фізичного відлущування досягається завдяки кремнезему, а антибактеріальний мед та алое віра допомагають заспокоїти та охолодити. Багатий антиоксидантами вітамін Е забезпечує потужний захист вашого обличчя, захищаючи його від наслідків агресивних зовнішніх факторів. Вигляд тонких ліній і зморшок зменшується завдяки посиленню палісандрового дерева та кориці, що дозволяє вам відчути ілюзію пухкої та пружнішої шкіри в комплекті зі сяйвом, що освітлюється зсередини.

Використовуйте один-два рази на тиждень. Нанесіть тонкий рівномірний шар на чисте вологе обличчя, масажуючи круговими рухами протягом 30 секунд. Залиште на 2 хвилини. Промийте та обережно висушіть. Цей продукт може спричинити поколювання та почервоніння шкіри на короткий час. Для чутливої ​​шкіри залиште менше ніж на 1 хвилину.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • 60мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
60 мл