Все категории
Добавить товар

Киснева маска sum37 bright award bubble-de mask black

2000 грн -10% 1800 грн
Описание

Киснева маска SU:M37 Bright Award Bubble-De Mask Black - м'яка, ніжна, чорна піниста детокс-маска для глибокого очищення обличчя, пір, позбавлення від чорних цяток і бруду, з вирівнювальним тоном і омолоджувальним ефектом.
Чорна бульбашкова маска має поліпшену формулу Sebum Controlling (4-in-1), яка ще краще очищає пори і контролює сальні залози. Black Complex і кисневі бульбашки дуже глибоко і ніжно очищають пори, водночас зволожуючи і заспокоюючи шкіру. Містить бамбукове вугілля для поглинання забруднень з пір і контролю надлишку шкірного себума. Екстракт чорної кіноа і чорного чаю пом'якшує і заспокоює шкіру під час глибокого очищення. Чорна маска Su:m37 освітлює нерівний тон обличчя і розгладжує суху шкіру.

Дія:
Очищення пор, усунення чорних цяток, детоксикація шкіри;
Насичення шкіри киснем;
Вирівнювання тону обличчя;
Пом'якшення шкіри.
Склад: кисневий комплекс, Black Complex, бамбукове вугілля, екстракт чорного чаю, екстракт чорної кіноа, екстракт ягід акаї.

Унікальний склад маски Su:m37 допомагає швидко й ефективно впоратися з проблемами шкіри: Бамбукове вугілля, як губка, поглинає бруд із пір і контролює надлишок шкірного себума; Молекули кисню очищають пори від шкірного сала, бруду й жиру, дають змогу порам дихати, а шкірі - бути свіжою, гладкою та сяючою.
Відбувається детоксикація шкіри;
Екстракт чорного чаю заспокоює шкіру і вирівнює тон;
Екстракт чорної кіноа, рідкісної зернової культури, яка росте на схилах Анд, має у своєму складі величезну кількість білків і амінокислот, лізину, і вітамінів групи В. Цей екстракт за своїм складом дуже наближений до складу молока, тільки чорного кольору і має заспокійливу, пом'якшувальну, живильну дію на шкіру; Екстракт цілющих ягід Акаї є потужним антиоксидантом і захищає шкіру від шкідливих речовин.
Спеціальний компонент NAPS (N-Acethyl-Phytosphingosine) допомагає освітлити шкіру і вирівняти тон.
Всі компоненти допомагають домогтися приголомшливого ефекту: сяюча, пружна, свіжа, гладка шкіра вже через 10 хвилин!

Застосування: На очищену шкіру обличчя (крім зони під очима) нанести маску, яка має текстуру м'якого гелю, рівномірним шаром, шар повинен бути щільний. Через 30 секунд почнеться реакція, маска почне пінитися. Може виникнути легке пощипування. Залишити на 5-7 хвилин. Потім ретельно обполоснути теплою водою. Потім рекомендується нанести тонер, ємульсію та крем з з ліній брендів Sum37 домашнього догляду. Або зволожуючу маску з ліній брендів Sum37: Water-full чи Secret.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Элитная
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?