Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу з мандарином heimish all clean balm mandarin 120ml

625 грн
Описание

Ніжний бальзам для зняття макіяжу з Мандарином All Clean Balm Mandarin – чудово справляється з макіяжем, ефективно усуває з поверхні шкіри надлишки себуму та інші забруднення, що закупорюють пори, а також пом’якшуватиме і освітлюватиме епідерміс, не залишаючи відчуття сухості чи стягування!
Засіб має освіжаючий аромат солодкого мандарину за рахунок вмісту олії, а також екстракту Мандарину! Мандарин має ряд корисних властивостей у косметиці – має антибактеріальні властивості, що дозволяє застосовувати його як загоюючий агент, забезпечує тонізуючу дію на шкіру звужує розширені пори і усуває сальний блиск. Крім того, екстракт допомагатиме освітлювати шкіру та вирівнювати тон, боротися з пігментацією.
Еко-кераміди в тандемі з олією насіння моринги допомагають добре зволожити дерму і сприяють утриманню вологи. Екстракт папайї, що забезпечує ефективне і делікатне відлущування відмерлих клітин горового шару, усуває окислені ліпіди. Токоферилацетат, природний токоферол та один з найпотужніших антиоксидантних токоферолів, надає антиоксидантну дію – захищає ліпіди клітин від процесів окислення та забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво та блиск.
Засіб дерматологічно протестований та визнаний безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя. Не містить синтетичних ароматизаторів, барвників. Чи не тестується на тварин.
Спосіб застосування Нанесіть достатню кількість засобу на суху шкіру з макіяжем. Ніжно помасажуйте шкіру, доки засіб не розчинить макіяж. Змийте засіб великою кількістю теплої води. Вмийтеся пінкою і нанесіть догляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize