Все категории
Добавить товар

Кислотный пилинг для лица hollyskin

292 грн
Описание

Кислотна пілінг-сироватка миттєво покращує колір та мікрорельєф обличчя, дозволяє шкірі сяяти. М'яко відлущує відмерлі клітини, зволожує та освіжає, зменшує видимість вікової та сезонної пігментації, усуває постакне. При регулярному використанні зменшує глибину вікових та розгладжує мімічні зморшки, робить шкіру гладкою та шовковистою.

Гідролат троянди та олія з насіння моркви у складі запобігають пересушуванню шкіри, відновлюють пружність та природний тонус, усувають видимі прояви втоми.

Нанесіть невелику кількість пілінг-сироватки на очищену та суху шкіру обличчя під час вечірнього догляду. Залишіть на 7-10 хвилин, потім ретельно змийте пілінг ледь теплою водою.
Увага! Першого дня максимальний час використання 5 хв. При чутливій шкірі може бути незначне пощипування, печіння та легке почервоніння (уникайте ділянок навколо очей, губ, крил носа та слизових).
Після використання нанесіть заспокійливий крем. Використовуйте пілінг-сироватку 1-2 рази на тиждень із додатковим використанням сонцезахисного крему.
Застереження: перед використанням рекомендується протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Не наносьте на пошкоджену шкіру! Уникайте попадання в очі!
УВАГА! Не наносьте продукт на вологу шкіру. Після застосування засобу використовуйте сонцезахисний крем із високим фільтром SPF 30 і вище та, по можливості, зменште час перебування на сонці. Якщо виникає значне роздратування, припиніть використання та зверніться до лікаря. Зберігайте у недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Сухая
Продавец
cheapshopkiev
Shop_Mixx
Супер-продавец
Киев
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?